De mensen achter Zoefff

Alles over ons, onze scooters en veelgestelde vragen

In het centrum van de Achterhoek , in het buitengebied van Doetinchem, is ons e-scooter verhuurbedrijf gevestigd.
Vanuit deze locatie hebben wij diverse routes uitgezet om te genieten van onze prachtige omgeving, die al begint bij het nabijgelegen Landgoed Slangenburg  en het gelijknamige kasteel. Uiteraard is het ook mogelijk om een zelfgekozen route te rijden.

Waar vind je onze verhuurlocatie?
Gelegen in de Achterhoekse natuur!

Waarom kies je voor Zoefff?
De voordelen van een elektrische scooter zijn eindeloos!

01

Stil

De scooters zijn geruisloos en produceren geen uitlaatgassen, zodat je echt kan genieten van de schitterende natuur en van elkaar!

02

Milieuvriendelijk

Onze scooters worden opgeladen met zonnestroom, die wij met onze eigen panelen opwekken. Vriendelijker voor jou en het milieu kunnen we het niet maken!

03

Makkelijk

De maximum snelheid van de scooter is 25 km per uur, er is dus geen helmplicht. Een rijbewijs (AM) is wel verplicht! Je mag over alle fietspaden rijden, ook in stiltegebieden

Veelgestelde vragen
Alles wat je moet weten over onze scooters (en meer!)

Hoeveel borg moet ik betalen?
De borg per scooter is € 150,-. Voor elke volgende scooter is dit € 50,- Dit kan voor aanvang met de pin voldaan worden.
Wanneer krijg ik de borg terug?
Bij terugkomst krijg je, wanneer er geen schade is, de borg direct retour middels retourpinnen.
Hoe hard gaan de scooters?
De scooters kunnen maximaal 25 kilometer per uur rijden. Dit is ook de maximaal toegelaten snelheid en een prettige snelheid om te kunnen genieten van de omgeving!
Ik heb nog nooit op een scooter gereden, is dat een probleem?
Wij besteden altijd tijd en aandacht aan de instructie en de uitleg zodat je zonder zorgen en vol vertrouwen op de scooter stapt. Al vele onervaren bestuurders gingen je voor en kwamen enthousiast terug!
Welke routes zijn er?
Wij hebben diverse mooie routes voor je uitgezet, zowel voor een halve of een hele dag scooteren door de omgeving. Afhankelijk van je wensen kun je een route uitzoeken, waarbij wij je tips geven voor onderweg. Deze zogenoemde knooppuntenroutes worden aan je scooter bevestigd en zijn daardoor zeer eenvoudig te volgen. Je hoeft geen kaart te lezen. Tevens bieden wij via een app routes aan die jou via stembegeleiding en navigatie moeiteloos de weg wijzen! Deze routes zijn geheel gratis te gebruiken. Uiteraard mag je ook een eigen route rijden, mits op verharde wegen.
Hebben jullie een navigatiesysteem voor mij?
Onze scooters zijn voorzien van een houder voor de mobiele telefoon. Je kunt hierdoor met een navigatie app de gewenste route rijden
Mag ik iemand achterop nemen?
Vanwege je eigen veiligheid, wendbaarheid en comfort voor de bijrijder, is het niet toegestaan om iemand achterop mee te nemen.
Kan ik bagage meenemen?
Al onze scooters hebben een tassenhaak, je tas kan dan tussen je voeten staan. Onder het zadel is beperkte ruimte voor wat kleine spullen. Daarnaast heeft elke scooter een rieten mand met deksel met een afmeting van 38 x 27 x 24 cm (L x B x H)
Wat is het eigen risico?
Het Eigen Risico bedraagt € 175,- per scooter.
Wat gebeurt er bij schade?
Indien je schade hebt, houden wij de borg (tijdelijk) in. Nadat een schade-expert het schadebedrag heeft getaxeerd, zullen wij contact opnemen om deze verder te verrekenen. Schade aan derden, veroorzaakt door je scooter, mits er geen sprake is van eigen schuld, is gedekt door onze WA verzekering, hier geldt een eigen risico van € 175,- voor. Voor alle overige situatie stellen wij je aansprakelijk voor de schade. Mogelijk wordt deze wel gedekt door je eigen (WA) verzekering.
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Bij annulering worden er kosten in rekening gebracht. Voor meer informatie zie artikel 13 van onze Algemene voorwaarden.
Kan ik bij slecht weer annuleren?
In geval van slecht weer waarbij het niet mogelijk is te rijden, bieden wij je de mogelijkheid een andere datum te plannen. Onder slecht weer verstaan wij: op het moment van huur een weersverwachting van minder dan 15 graden, meer dan 2 mm. Neerslag per uur of hardere wind dan windkracht 6.
Kan ik ook contant betalen?
Om veiligheidsredenen willen wij graag zoveel mogelijk via PIN afrekenen, ook terugbetalen van de borg gebeurt middels retourpinnen

Klaar voor?

Heb je zin gekregen in een ritje?
Reserveer dan nu jouw scooteravontuur!