Picknick tijdens scooterrit
August 14, 2020

We hebben een picknick!

Paniek!

Oefff, een combinatie van lichte paniek en enthousiasme sloeg bij mij toe. Zojuist had één van onze gasten gevraagd of wij ook een lekkere picknick voor hen konden verzorgen. Natuurlijk, leuk, zei ik stoer! Toen we dit avontuur begonnen hadden we gezegd dat we het super leuk zouden vinden om ook onze picknickmanden te vullen met zelfgemaakte etenswaren. Maar nu de concrete vraag gesteld werd moesten we er ook serieus over nadenken en aan de slag. Oh jee, toch wel spannend, wat gaan we maken? Hebben we wel aan alles gedacht en zouden ze het wel lekker vinden? Ze hebben gelukkig geen dieetwensen, wel het liefst een beetje gezond maar daar zijn wij zelf ook wel van, zelfs wel een beetje te gezond volgens onze jongste. (blèh, alweer groente?)

Aan de slag!

Vandaag was het zover. Het spande  erom of de rit door zou gaan vanwege het aangekondigde onweer. We hadden al aangegeven dat annuleren geen probleem zou zijn, want dan zouden we gewoon alles lekker zelf opeten. Maar gelukkig waagden onze gasten het erop en konden wij aan de slag. Leuk! Met onze voorraad aan succesrecepten en met een aantal producten uit eigen tuin (courgette en zelfgemaakte pesto) en een beetje van Albert Heijn, gingen we aan de slag. Wraps met rosbief en rauwkost, groente plaattaart, fruitspiesjes, plukbrood en een proeverijtje van taart en koek. Het resultaat mocht er zijn vonden we zelf maar nu was het spannend wat onze gasten er van zouden vinden. Zouden ze het lekker vinden en zou het wel genoeg zijn, of misschien wel veel te veel…..?

Het oordeel.

Het commentaar? “Perfect! Het was heerlijk! En precies genoeg! Je merkt dat het met liefde gemaakt is!” Kijk, daar worden we nou gelukkig van!

Picknicken bij ZoeFFF

Recente Posts

Klaar voor?

Heb je zin gekregen in een ritje?
Reserveer dan nu jouw scooteravontuur!