Scooter rijden in Doetinchem
July 1, 2020

Wil jij een scooter huren in de Achterhoek?

In het centrum van de Achterhoek , op de grens van Doetinchem en Zelhem, is ons verhuurbedrijf gevestigd. Vanuit deze locatie hebben wij diverse routes uitgezet om te genieten van onze prachtige omgeving. De Achterhoek kent veel mooie plaatsjes, zoals Doesburg, Bronkhorst en `s-Heerenberg waar onze routes je naartoe leiden. Uiteraard is het ook mogelijk om een zelfgekozen route te rijden. Meer over deze routes lees je hier.

In stilte genieten!

Wij verhuren louter elektrisch aangedreven snorscooters. De voordelen? Ze zijn geruisloos en produceren geen uitlaatgassen, zodat je echt kan genieten van onze schitterende Achterhoekse natuur. Je hoort de vogeltjes fluiten, je bent zo fluisterstil dat konijnen, vogels en fazanten gewoon blijven zitten.  Ook jouw omgeving zal het waarderen dat je geen stank en herrie produceert.

Milieuvriendelijk

Onze scooters worden opgeladen met zonnestroom, die wij met onze eigen panelen opwekken. Vriendelijker voor jou en het milieu kunnen we het niet maken!

Overal toegang

De maximum snelheid van de scooter is 25 km per uur, er is dus geen helmplicht. Een rijbewijs (AM) is wel verplicht! Je mag over alle fietspaden rijden, ook in stiltegebieden.

Dagje weg?

Je kan onze scooters voor een dagdeel huren (3 uur) met een bereik van 60 km, maar onze scooters zijn ook voor een hele dag te huur. Je krijgt dan een extra accu mee. Hiermee vergroot je jouw bereik tot wel 120 km! Bij daghuur heb je meer tijd om onderweg een activiteit te ondernemen. Bijvoorbeeld lekker picknicken met een mand die wij voor je hebben klaargemaakt! Verdere informatie over mogelijkheden en tarieven vind je hier.

Boek nu jouw scooterrit!

Heb je zin gekregen in een ritje in de Achterhoek op de scooters van ZoeFFF? Reserveer dan hier jouw scooteravontuur!

Recente Posts

Klaar voor?

Heb je zin gekregen in een ritje?
Reserveer dan nu jouw scooteravontuur!