kamperen in de Achterhoek
July 16, 2020

Kamperen in de Achterhoek

Verrast in de eigen achtertuin

Mijn vrouw en ik zijn echte kampeerliefhebbers. We kunnen er enorm van genieten om letterlijk dicht bij de natuur te zijn en even los te komen van alle dagelijkse beslommeringen. Loskomen van alle luxe en met eenvoudige middelen jezelf toch prima weten te redden. Meestal gaan we naar eenvoudige kleine campings, met lekker veel ruimte, waar we gelijkgestemden ontmoeten die ook van rust en natuur houden. We gaan zoveel mogelijk naar plekken in binnen- en buitenland die we nog niet kennen. Om die reden kamperen we eigenlijk nooit in onze eigen mooie achtertuin, de Achterhoek.

Ontdekkingstocht

Afgelopen week ging ik ter promotie van ons scooter verhuur bedrijf op pad langs een aantal kampeerbedrijven in onze directe omgeving. Ik was zeer verrast hoeveel campings er in onze buurt zijn die ik helemaal niet ken en hoe mooi deze zijn! Het was echt een verrassingstocht waar ik naast de mooi gelegen terreinen, ook bijzonder aardige eigenaren trof. Ik zou er zo willen staan! En eerlijk gezegd was ik zo verrast dat ik in de toekomst zelfs een weekendje kamperen in eigen streek overweeg!

TIPS:

Mijn bezoekjes waren uiteraard behoorlijk vluchtig, dus ik kan geen uitgebreide review van deze campings geven maar ik wil ze wel even, in chronologische volgorde benoemen:

De Hofshoeve

Hofshoeve Halle

Heidenhoekse Vloed

Heidenhoekse Vloed

Brugginck

Brugginck

Jena

Jena

Toeven

Toeven

Wolversweide

Recente Posts

Klaar voor?

Heb je zin gekregen in een ritje?
Reserveer dan nu jouw scooteravontuur!